maisseblog

A vosaltres, equip tècnic

[Títol cançó: Cheek to cheek
Intèrprets: Ella Fitgerald and Louis Amstrong
Any: 1956]

Fa dos anys, abans de començar el curs, no podia imaginar-me que dos anys després seguiríem junts i amb este resultat tan espectacular. El curs passat va ser molt intens però, a la vegada, molt satisfactori. Fer la feina el millor que saps i que el teu alumnat sàpiga arreplegar allò que els ofereixes, no és gens fàcil. Però vosaltres vau estar ahí. Setmana rere setmana, planificació rere planificació, pràctica rere pràctica.

Classes, objectes, esquemes, diagrames, compilacions, execucions, errors i més execucions. Tot, per a tindre com a objectiu aprendre a programar i començar el camí del desenvolupament d’aplicacions. El que més vaig gaudir de tot, a banda del vostre saber fer, va ser la vostra predisposició a aprendre, a deixar-vos aconsellar, des del primer dia fins l’últim. El saber escoltar un consell i fer-lo realitat, en molt poc temps. Estic segura que eixe esforç va valdre la pena per ser hui qui sou i per estar on esteu.

El segon any no vaig tindre la sort d’impartir-vos classe ni d’estar amb vosaltres cada setmana. Així i tot, encara em vaig inventar alguna excusa de força major per poder compartir moments docents, com puga ser el concurs de programació. I sempre que vos ho he demanat, ahí heu estat.

Ara, he tingut l’oportunitat d’estar al vostre costat en l’última etapa que heu recorregut del vostre projecte final de cicle. Ha estat meravellós poder-vos guiar de nou en este camí tan ben recorregut amb el guia que heu tingut. Jo he fet molt poc, però ho he gaudit intensament. Poder comprovar de nou la vostra predisposició, el vostre bon fer i voler fer-ho millor. Poder veure de prop el vostre saber estar i saber fer, ha estat un gran plaer. És una de les coses que, com a docent, mai oblidaré i les quals em donen unes forces enormes per continuar millor.

I ara, m’agradaria desitjar-vos el millor, sabent que segur que ho tindreu. Perquè allò que teniu ho dueu dins i crec que mai s’escapara dels vostres cors i de les vostres ments. Gràcies per ser com sou!!!

Anuncis
This entry was published on 20 de Juliol de 2015 at 1:14 PM. It’s filed under "bons moments", fotos, somni, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: