maisseblog

El valor de les coses

Germans - El valor de les coses

https://dl.dropboxusercontent.com/u/72883856/mp3/what%27s%20in%20a%20kiss.mp3″

Anàvem amb el cotxe i, a la part de darrere, Adrià i Josep es trobaven discutint, com quasi sempre. De sobte, van decidir apostar per una cosa que un deia que no passaria i l’altre sabia que no passaria però desitjava tant que passara que, fins i tot, apostaria per què passara.

Havien triat per què apostar. També havien triat la posició de cadascú, no sense discutir una mica abans de saber per quina es decantaria cadascú. I finalment, van decidir què triarien com a valor de l’aposta per a aquell que guanyara. Un euro, un joguet… No! El que es jugarien seria un beset, que el perdedor li donaria al guanyador. De bon gust s’enduria la part bona el que guanya, i també el que perd. I Josep estava convençut del premi triat per a l’aposta i així va dir:

Perquè un beset val molt més que un euro.

Anuncis
This entry was published on 21 d'Abril de 2014 at 8:24 PM. It’s filed under "bons moments", "la vida és bella", fotos, música, music, Natura, Paissatges, paraules, Sentiments, sentits, Valors, vida and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: