maisseblog

Més que un viatge, un recorregut meravellós

Un recorregut meravellós (Port de la Lunada)

Aquest viatge ha estat realment especial. Des del començament de la planificació fins a la tornada i arribada a casa, una vegada finalitzat ho ha estat.

Viatjar sempre implica canvi d’aires, canvi de costums i evasió de problemes. Quan viatgem gaudim molt més de l’entorn i de tot el que trobem que si no estem de viatge. Pel simple fet d’olorar nous aromes i veure nous colors, respirar aire fresc i de comprovar que el món no s’acaba on vius.

Per a mi este viatge, torne a repetir, ha estat molt especial. Per començar, a l’hora de planificar-lo ho he fet amb tot detall. Una vegada decidit el destí, vaig cercar el lloc on passaríem la majoria de les nits per allà. L’el·lecció, assessorada per Google i per opinions de viatgers, va estar perfecta, millor impossible!! La casa en la que estaríem 6 nits, l’entorn que la rodejava i la companyia d’Inma, la seua casera, ha estat un plaer per a tots els nostres sentits. Però a aquest tema ja dedicaré un altre dia una entrada especial, com mereix. Hui parlaré del viatge en general.

Una vegada decidit el lloc on deixaríem les nostres pertenències i on viuríem durant una setmana, havíem de decidir quins llocs visitaríem des del lloc de partida: recerca i comparació de quilòmetres, carreteres, temps en minuts i temps meteorològic. Tot un conjunt de nombres que formaven una barreja que ens faria comparar i decidir quins camins triaríem per a cadascuna de les jornades del nostre viatge.

I així va sortir. Ja teníem decidit les excursions que faríem, què visitaríem, segons el temps necessari i el temps estimat per a cada dia en cada lloc. I així ho vam fer. I així de bé va sortir, tal i com ho teníem planificat. Planificar tant sembla planificar massa. Però com jo sempre dic, després d’una bona planificació ja pots relaxar-te perquè saps que, en estar tot planificat, llevat d’alguns canvis i coses inesperades, part de l’èxit està asegurat.

Però com que tot no es pot planificar, i tampoc és recomanable, i com que hi ha coses que mai pots esperar i mai pots preveure, en aquest viatge ens hem trobat detalls i situacions realment fascinants i moments, efectivament, inoblidables.

A la planificació inicial mai pots preveure amb quin tipus de persones et podràs trobar i et podràs creuar al teu viatge. Realment, el que descric sobre aquest curt viatge, podria ser comparable amb el viatge de la vida en general. Però parlaré del viatge en particular i, així vosaltres, podreu extrapolar-ho a la vida en general, si voleu.

I parlava de les persones, de les relacions interpersonals. Quin gust poder creuar-te amb persones diferents i especials al teu viatge. És realment el que fa el viatge més interessant, si cap. Les persones amb les que ens relaccionem modifiquen el nostre estat d’ànim, la nostra vivència, la nostra sensació, en definitiva, els nostres sentiments. I els fan, diferents i adaptats al nostre moment.

Les persones amb les que ens hem pogut creuar en aquest viatge han estat realment com a vertaders regals. Aquest serà un altre capítol del que parlaré un altre dia, més en detall. Ha estat tot un enriquiment per a nosaltres, però més encara per als nostres fills. Perquè clar, un altre aspecte important del viatge és amb qui fas el viatge. Si tens la sort de compartir-lo amb la teua familia, la teua parella i els teus fills, això arriba a ser la felicitat completa.

Compartir eixos moments amb els nostres fills ha estat una de les coses més meravelloses d’aquest viatge. És una molt bona i agradable forma de trasmetre valors, sentiments, formes de vida perquè ho tinguen sempre present, i sense més paraules que les de cada dia amb totes aquelles persones. Les paraules que pots tindre diàriament en demanar la mantega, la llet o el colacao. Les paraules que pots seguir tenint en demanar un bitllet de golondrina o en preguntar on es troba aquell camí o aquell poble. És un exemple compartit per a ells, és una forma de vida diferent a la diària, són moments tan especials, que no trobe paraules per a descriure-ho.

I ara que vos he resumit les primeres sensacions que he tingut en este viatge, seguiré recopilant dades per a explicar-vos en detall, el que he pogut aprendre durant el viatge de totes i cadascuna de les persones amb les que m’he pogut creuar.

Fins la següent entrada, amics!

Anuncis
This entry was published on 31 de Juliol de 2013 at 12:34 PM. It’s filed under "bons moments", "la música i els sentits", "la vida és bella", fotos, música, music, Natura, Paissatges, Sentiments, sentits, somni, sueño, Valors, vida and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: