maisseblog

Si somies… pots imaginar que estàs dins

Els somnis... somnis són

El fet que l’altre matí em despertara somiant i que les meues emocions traspassaren de l’estat de somni a l’estat real, m’ha fet reflexionar i escriure sobre els somnis.

Els somnis són desitjos, són pors o són il·lusions? Crec que és un poc de tot. Moltes vegades els somnis manifesten les pors que tenim a què alguna cosa passe, però que dins del somni es manifesta de forma exagerada o de forma metafòrica. I tampoc sempre recordem el que somiem. Segurament Freud tindria molt a dir sobre este tema encara que jo contaré una part de la meua experiència.

I així, com va ser el meu cas de l’altra nit, si somiem i traspassem eixe espai entre somni i realitat i ens despertem volent acabar el somni o simplement continuar-lo desperts, és quan sí que recordem el que estàvem somiant. En eixe cas, o bé ens alegrem que no siga realitat, o bé, ens haguera agradat que sí que ho fóra. Però, en tot cas, quasi sempre, ens agradaria veure com acaba aquella història que estàvem somiant per saber quin seria el final real, si és que en té.

Si a més a més, com em va passar a mi fa dos dies, en el moment del traspàs somni-realitat, el somni està acabant-se i estàs finalment gaudint d’un abraç i d’una gran i alegre emoció, i tens la sort de poder compartir la mateixa emoció en forma d’abraç amb la mateixa persona, en somni i realitat, i el que vols és que almenys eixe moment siga realitat, és quan vius intensament el moment. Però tota la màgia es trenca quan l’altra persona s’adona que estàs somiant, estàs plorant i t’estàs emocionant però no sap perquè i l’única cosa que pot fer és riure. I tu el que més desitges és seguir somiant i que la història continue!!

I clar, així és. El somni no es fa en parella ni es fa en familia ni es comparteix amb ningú, sino quan més tard és contat, però una vegada fora de temps i fora de somni.

I ara vos pregunte a vosaltres, amics, si no vos ha passat mai alguna cosa pareguda en la que heu somiat alguna cosa i ho voleu compartir abans d’acabar el somni però realment no podeu, i tot acaba en una anècdota divertida quan vosaltres realment el que volieu era que el somni es fera realitat? O heu tingut somnis realment estranys?

Bon cap de setmana i que somieu molt. 🙂

I tal com deia Calderón de la Barca: “…que tota la vida és somni i els somnis, somnis són”.

Anuncis
This entry was published on 12 de Juliol de 2013 at 6:26 PM. It’s filed under "bons moments", "la música i els sentits", "la vida és bella", fotos, música, music, Sentiments, sentits, somni, sueño, Valors, vida and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: