maisseblog

Els moments durs.. ens fan créixer

L'Illa

 

Després d’unes quantes setmanes sense publicar al bloc però no per falta d’idees ni per manca de sentiments, sinó mes bé al contrari, em dispose a fer-ho hui per fi. El problema ha estat la falta de temps per poder plasmar-ho en paraules escrites, ja que la meua ment sí que seguia treballant.

Tinc ara al cap tantes coses de què parlar i tants sentiments guardats esperant a eixir que potser ixquen barrejats uns en altres. Imagine que sereu benevolents, ja que és ben complicat separar sentiments, quan la ment humana és capaç de barrejar sentiments contraris al mateix instant, gairebé de forma automàtica.

I començaré parlant d’això precisament. És curiós com hi ha instants els quals ens inunden de sobte sentiments negatius, perquè també hi han moments durs, és real i ens passa, i els vivim quasi a diari, però instantàniament i com si es tractara d’un reflexe físic, encara que realment és mental, apareixen els sentiments positius, com per a contrarestar el nostre estat d’ànim i guanyar la batalla, finalment, de forma positiva.

Això em pasa a mi i no puc generalitzar, però ho dic amb coneixement de causa i ara vos ho intentaré explicar. Quan era petita, com tot els xiquets quan són xicotets, no pensava que hi haguera gent que poguera fer mal als altres. De petit no ho penses, sempre penses bé de tots. És per eixa raó per la qual sempre estàs feliç. És més, en la vida d’un xiquet, normalment, tot és felicitat. A poc a poc, quan creixem ens desenganyem i desil.lusionem perquè tot no era com esperàvem o com volíem que fóra.

Em plantege com veuen els xiquets la vida perquè també he sigut xiqueta i a la vegada perquè tinc dos fills. I, com és llei de vida, a mesura que es fan més grans, també pense com els afectaran els colps que fa la vida després de cada pas que recorrem. Entropessar és totalment necessari per a ensenyar-se a caminar i caure ens farà caminar amb més gana i coratge. Per tant, partint de la base que els moments durs ens fan aprendre i són necessaris, el que hauríem de fer seria traure’n el màxim profit d’ells i sortir del forat amb il·lusió.

Ara, de segur que esteu pensant que, amb el meu plantejament, és bo, fins i tot, patir. No he volgut dir això. El que sí que afirme és que és ben interessant aprendre a sortejar eixos moments amb alegria i il·lusió. I aconseguir alçar-se més fort de cada bac que caus ha de ser el repte. Això només es possible si vivim la vida de forma positiva i jo vos anime a fer-ho. Perquè estic convençuda que eixe és el camí més eficient per a ser feliç.

Bones pasqües, amics i sigueu molt feliços!!

Anuncis
This entry was published on 28 de Març de 2013 at 9:17 PM. It’s filed under "bons moments", "El que no mata, "la música i els sentits", "la vida és bella", "més fort", fotos, música, music, Natura, Paissatges, paraules, Sentiments, sentits, somni, sueño, Valors, vida and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: