maisseblog

La fi del món…com jo la veig

La fi del món com jo l'entenc...

I pensar que alguns tenien por que arribara la fi del món… Si pensem en com seria realment la fi del món, crec que la majoria de la població imagina una fi del món física, és a dir, amb fenòmens meteorològics i conseqüències físiques sobre el nostre entorn. Això, clar, seria inexplicable i, també, prou irreal.

Però si pensem una mica més enllà i oblidem la part física i la part material, podríem trobar-nos amb una fi del món amb conseqüències més greus, encara que no tan espectaculars i dramàtiques, almenys a simple vista.

Per a mi, la fi del món -del món com jo particularment el visc- seria totalment diferent al que la gran majoria imagina. S’acabaria el món si s’acabara l’alegria, si s’acabara la il·lusió, si s’acabara l’amistat o si no estimàrem els que tenim al voltant cada dia. S’acabaria el món quan no tinguérem res a dir-nos. S’acabaria el món si entre familiars, entre companys i, per ampliació, entre habitants, passàrem uns al costat d’altres i no ens saludàrem, no tingúerem res a dir-nos, encara que fóra un simple Bon dia!. Això sí que seria una fi del món realment trista i depriment.

Cadascú té un entorn, cadascú té un ambient al voltant de les seues vides, però si pensem i reflexionem sobre el nostre voltant i sobre per on hem passat, on ens trobem i on ens dirigim, hauríem de poder ser capaços de compartir i, sobretot, gaudir de cada ser, element i detall amb els que ens trobem cada dia.

Per això, el dia després de la fi del món, m’agradaria deixar constar que, segons la meua modesta opinió, no és tan fàcil que s’acabe el món, sobretot si cadascú de nosaltres posem interés i tenim il·lusió perquè aquest realment no s’acabe. I no hauríem d’aplicar-ho només al Nadal, sino durant cada dia de les nostres vides.

Bon nadal i bones festes, amics!

Anuncis
This entry was published on 22 de Desembre de 2012 at 9:28 AM. It’s filed under "bons moments", "la vida és bella", fotos, música, music, Sentiments, sentits, somni, sueño, Valors, vida and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: