maisseblog

3r dia de sensacions – Els camins de l’aigua

Hui ha estat un dia assolejat fantàstic. Els variats colors de les fulles destacaven més, si cap, i donaven més importància a les fulles dels arbres i a les del terra.

Si ahir, que ens vam trobat amb un dia nuvolat, la gama de colors era grandíssima, avui, els rajos de sol han duplicat, fins i tot triplicat, la bellesa, si cap, dels colors dels paissatges, dels racons més amagats, de tots els indrets que alcançava la nostra vista.

M’encanta la tardor, perquè els colors es mesclen i veiem penjant fulles als arbres i també al terra, seques i banyades, formant una acolorida catifa a mode de benvinguda. Pobles rurals amb carrers rodejats de xops, fulles grogues, marrons, verdes, taronges, roges. De totes les formes i tonalitats, amb forma d’estrella, de cor, de llàgrima, de llavis, de flor, de fletxa…

Si haguera pogut captar amb la meua càmera cada fulla amb les diverses formes i colors, i això fóra realment possible, m’hauria agradat formar una col·lecció per endurme-la a casa. Esta nit seguiré somiant amb fulles de colors, encantadores, adornant el paissatge, el camí, el passeig al nostre pas.

Eixa sensació de bellesa que els meus ulls han viscut, li ha transmés al meu cor una sensació de placidesa, que difícilment podré recuperar quan torne a la feina, quan torne al treball, al quefer diari.

Per eixe motiu, vull aprofitar per gaudir cada moment, cada passeig, cada somriure de tots els que m’envolten, i que gaudeixen com jo, de cada rialla, de cada glop d’aire fresc que acarona les nostres cares. Quin gust poder tastar per uns dies el fred de nou! Eixe fred que ens congela les idees, i només ens deixa pensar en el present, en el que vivim avui, i demà, ja veurem, quan tornem, què ens trobarem? Però ara mateix no m’importa, només pense en descansar, en oblidar-me dels problemes davant d’esta natura que als meus ulls és bellesa, quasi art i tot relax.

Anuncis
This entry was published on 28 de Novembre de 2012 at 12:09 AM. It’s filed under "la música i els sentits", "la vida és bella", aigua, música, music, Natura, Paissatges, Sentiments, sentits, Valors, vida and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: