maisseblog

Sentiments i colors del segon dia

Ahir, quan vam arribar a Peralejos de las Truchas, encara no imaginàvem com podia ser aquell lloc. Era com viure un somni fet realitat. El lloc era realment com els dels contes. D’eixos contes que tenen un bon inici i un millor final. Era un poble d’eixos que mai havia pensat que existiren tant a prop de casa. Una gran ventaja, ja que això significava que tornar de nou, en una altra ocasió, no seria tan difícil.

El poble era realment preciós: la seua situació, enmig de la serra; els seus colors, una combinació perfecta; el seu estil, com ja he dit, totalment de conte; l’amabilitat de la seua gent, sempre disposats a contar-nos on podríem anar a passejar, de ruta, a menjar, … i ,sobretot, eixa olor a poble. Tot eixe conjunt formava una mescla difícil de trobar i, justament ara, el teníem al davant de tots els nostres sentits.

Els colors de la tardor en aquest lloc formaven un conjunt màgic inimaginable abans. La sensació que vaig tindre de sobte, només em vaig adonar d’on estàvem, va ser intentar despertar tots els meus sentits per tal de captar tot allò, per poder-ho recordar durant molt de temps, quan ja no estiguéssem alli.

Hui hem sortit amb gana de trobar eixa neu, que feia setmanes que marcaven totes les previsions del temps. Sí que hem pogut gaudir d’ella una estona, sobretot els xiquets i nosaltres, de veurel’s a ells. Hem trobat un bosc ple de neu, abets i tots els elements típics d’una postal d’hivern. Tot davant dels nostres ulls, un paissatge verge, sense tocar, ni tan sols mirat, per ningú abans.

El dia de hui ha estat, a pesar d’estar nuvolat, ple de colors de la tardor, de fulles banyades apegades al terra, caigudes dels arbres, de variats colors i formes, de color groc, verd, taronja, vermell, verd…

De segur que hui somiaré amb fulles de tots eixos colors, i amb tots els preciosos racons i pobles que hem vist a la nostra ruta.

Anuncis
This entry was published on 19 de Novembre de 2012 at 7:55 PM. It’s filed under "bons moments", "la música i els sentits", "la vida és bella", fotos, Macro, música, music, Natura, Sentiments, sentits, somni, sueño, Valors, vida and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Sentiments i colors del segon dia

  1. Maques paraules i boniques fotos

  2. Moltes gràcies Carme, per les teues paraules!
    La companyia al nostre viatge va ser un molt bon punt a favor. 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: