maisseblog

Fins on puc suportar… observant intensament

No suporte les persones que van per la vida queixant-se i pagant les seues frustacions amb la resta de la gent. No suporte als qui, per justificar la seua ignorància, són capaços de tirar per terra el treball que fan uns altres. No suporte la falsedat, l’arrogància, el no saber estar, l’enveja i els cels. Tot això, són coses que no suporte.

Però de totes les coses que no suporte, la que menys suporte és la falsedat, i d’aquesta i la meua experiència, parlaré hui. Encara que la gent que és falsa no se n’adone, sóc capaç de reconéixer quan una persona ho és. Els anys donen experiència i les experiències, de vegades molt doloroses, em fan ser més forta i reconéixer més fàcilment el veritable caràcter de les persones. Podríem dir que les veig vindre i, per si de cas, porte una cuirassa ben gran.

No sé si a vosaltres vos passa, però últimament he pogut experimentar que l’observació és una forma molt ràpida de saber més de les persones, de captar les seues expressions, mirades, somriures i males cares, paraules amb tons de veu i formes d’actuar. Ser espectador al món i amb les persones és molt emocionant. Simplement, pel simple fet d’observar, uns segons. Tots disposem d’eixos moments, el que passa és que molts no els utilitzen per a eixe propòsit. L’única forma de fer-ho és viure intensament cada instant.

Si barregem tot el que veiem i analitzem la situació amb tots eixos detalls, podrem deduir o posar-nos en situació ràpidament, almenys al contexte en el qual ens trobem.

Jo crec que molts d’aquells que actuen d’una certa manera, amb falsedat, si s’adonaren o saberen que potser algú està observant-los intensament, no dirien o no actuarien com actuen. Realment no s’adonen. I així demostren, finalment, la seua ignorància.

Què pensaríeu si algú que vos està observant poguera saber el que està passant en cada moment pel nostre cap? A mi tampoc no m’agradaria. No tindríem intimitat, no podríem pensar, ens obligaríem a no pensar res, per no ferir a ningú. No creíeu?

No obstant, si almenys la gent falsa pensara que els seus propòsits i la seua forma d’actuar podria ser més transparent a tothom i que la gent que observa intensament se n’adona, penseu que actuarien de la mateixa forma?

La solució per a este problema, segons la meua opinió, és practicar la sinceritat. Jo practique cada dia el camí d’anar amb la veritat per davant. Tal volta per això, de vegades puc ser dura o massa seriosa, o no molt simpàtica. No m’agrada aparentar, sinó traure realment el que em surt en cada moment.

El que també m’agradaria és que la resta de la gent fóra igual, però això és impossible. Sobretot perquè és ben trist adonar-te de què potser, qui està parlant-te no ho fa amb la sinceritat necessària que tu necessites. I t’entrarien ganes de dir-li: Però tu, de què vas? No te n’adones de què no et crec, de què el que dius no ho sents realment?

En eixe moment, pense que cal frenar-se. Perquè també s’ha de saber estar, i no cal arribar a eixos extrems. Cadascú és com és i si observem intensament coneixerem millor la gent que ens envolta, encara que els que no ho fan així es fixen només en la part superficial de les persones.

Que passeu un bon cap de setmana, amics!

Anuncis
This entry was published on 7 de Setembre de 2012 at 5:55 PM. It’s filed under "més fort", música, paraules, Sentiments, sentits, Valors, vida and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

2 thoughts on “Fins on puc suportar… observant intensament

  1. Tu ho has dit, hi ha que practicar la sinceritat. No podem fer que els altres també ho facen, però a mi no m’han d’importar els altres. Jo estic contenta amb mi mateixa per anar amb eixe esperit de sinceritat i bona voluntat per la vida. El problema no és meu sino de la gent que va amb la falsetat per davant. Nosaltres, a gaudir de la vida, que així som més feliços, veritat? 😉

  2. Doncs sí, Miriam, així és.
    Gràcies pel comentari i una abraçada! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: