maisseblog

Posem fi a l’estiu

Escolta a Yma Sumac en Wimoweh:

Per a nosaltres, hui s’acaba l’estiu. Realment, l’estiu no s’acaba, però sí s’acaba tot el que per a nosaltres signifiquen les vacances, els dies sense obligacions, dedicats a fer el que vullguem, i per les nits, gaudir a la fresca i sense pressa. He volgut posar la música que ens ha ambientat tot este mes cadascun dels moments que hem gaudit junts, en familia, cada dia i cada nit, sota la llum de la lluna, i així, no oblidar-ho.

Tal i com podeu sentir a les cançons, estos moments han estat plens de força, de balls, d’emocions compartides. Quins moments tan increïbles! Realment, no puc descriure’ls. Ni el millor dels viatges haguera pogut substituir estos moments. Realment impressionants. Com si haguérem tingut una orquestra a la nostra disposició, amb la própia Yma Sumac cantant totes les nits per nosaltres.

Vindran altres estius però cadascun serà únic i la música sempre identificarà l’època, els moments i els sentiments. El millor de tot, que tots quatre teníem el mateix gust amb el tipus de música i l’hem gaudit a fons. La música sempre fa que entre nosaltres hi haja un vincle molt més gran, si cap.

I com ha dit Josep amb cara trista este matí:

Mare, hui no vull que feu feina, que és l’últim dia de vacances i l’hem de gaudir…

Doncs haurà que fer-li cas, tot el que puguem.

Que passeu un bon dia i per als que acabeu hui les vacances, que gaudiu també d’eixe primer dia de feina!

Escolta a Yma Sumac en Gopher Mambo:

Escolta a Yma Sumac en Malambo no 1:

Anuncis
This entry was published on 2 de Setembre de 2012 at 11:37 AM. It’s filed under "bons moments", "la vida és bella", fotos, música, music, summer, Valors, vida and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: