maisseblog

Última setmana de vacances

Este estiu ha estat diferent. Tot i que aparentment no hem fet cap cosa extraordinària. Crec que, en part, m’ha ajudat el contingut dels dos llibres que he llegit, dels quals ja he parlat en altres ocasions. Les nostres vacances han passat igual o més ràpides que altres estius. Sense massa agobis ni preparació de maletes, ja que, com durant els dos últims anys, tampoc hem fet cap viatge.

Som amants de viatjar, de descobrir noves rutes en familia, de compartir junts els moments emocionants dels viatges. Però amb la crisi, te n’adones que els viatges no són imprescindibles. Els viatges t’ajuden a aparcar la vida diària, a oblidar-te de la rutina, a somiar en una vida diferent a la teua, a fer coses diferents. Com ja deia en una altra entrada, no estem de vacances reals, si no ens anem fora de casa. Si estem a casa, no parem de tindre feina i obligacions i les vacances passen de ser holidays, com diuen els anglesos, a ser unes vacances aprofitades.

Ara sé que si no eres capaç de gaudir dels moments reals, a casa, amb la rutina diària, difícilment sabràs valorar, quan tornes després d’un viatge, de nou la teua vida.

Esperem que passe la crisi per tornar a viatjar i a somiar. Realment ho desitgem. De moment, ens quedarem amb el somni diari, que és més bonic i també més real i de segur ens ajudarà a seguir somiant, però amb la realitat.

Valorant el que han estat estes vacances, a diferència d’altres estius, podria dir que jo he gaudit més de tot el que m’ha rodejat. Per culpa o gràcies a la crisi, he sabut aprofitar el temps per fer tot allò que no puc fer durant l’hivern, en temps de feina. He deixat la peresa a banda, per passar a la voluntat de fer coses. Si altres estius, somiava en el futur oblidant el present, ara he gaudit del present sense oblidar el futur.

I com no pare de dir-li a Adrià: La voluntat és una de les millors qualitats que pots posar a prova quan més prompte millor, perquè quan ho fas, oblides la peresa i és més fàcil animar-te a fer coses. Et trobes molt millor amb tu mateix i a partir d’eixe moment, saps que realment val la pena posar-la en marxa  i no tindre ja més mai peresa.

Esta última setmana, com que és l’última de les vacances, voldria omplir-la de temps per aprofitar estos últims dies. Voldria que el temps passara a poc a poc, que el rellotge s’aturara per uns moments. Ara me n’adone que justament pensar això és fer el contrari del que hauria de fer. No he de pensar en com omplir la setmana, simplement he de gaudir intensament cada instant i així, cadascun d’ells la farà única.

Que gaudiu d’aquesta setmana amics, l’última d’agost, tant com jo vull gaudir-la!

Anuncis
This entry was published on 27 d'Agost de 2012 at 11:07 AM. It’s filed under "bons moments", "la vida és bella", aigua, fotos, música, Sentiments, sentits, somni, summer, Valors, vida and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: