maisseblog

Un gran final … per a un gran llibre

Apoteòsic. Si mentre lliges el llibre, és de veres emocionant, el seu final ha estat apoteòsic. No diré si és bo o roïn eixe final, ja que, per als qui el pugueu llegir alguna vegada, no estaria bé saber-ho, però sí que vos puc dir que és un final impressionant. Un final de dir, olé!!

Llàstima que en 4 momentets me l’haja llegit de forma tan ràpida i no haja pogut assaborir-lo més temps, però és que, per a mi, no ha estat possible llegir-lo a poc a poc, sense devorar-lo ràpidament. I finalment, ell m’ha devorat a mi.

Chapeau!!! li diria a l’Albert, si poguera parlar amb ell. Realment, m’agradaria. Per la seua elegància, la seua delicadesa i la seua senzillesa a la vegada i, sobretot, per la seua sensibilitat. Crec que qui té eixa sensibilitat i és capaç d’escriure així, ha de ser una persona realment especial. I com relata l’Albert, que a la vida ens trobarem perles i diamants, doncs ja puc dir que ell és una perla, o un diamant. Sobretot, per la capacitat de fer reflexionar el lector, d’omplir-lo de tant, en tant poc temps i de fer-lo sentir realment especial també. Perquè després de llegir un llibre així, l’autor et fa sentir un lector especial i amb esperances. Esperances de viure, de trobar eixa felicitat que explica al llibre, que no existeix, però que la pots trobar cada dia, per moments.

Crec que, per no oblidar les coses importants del llibre, ja que me l’han deixat i l’hauré de tornar, faré un llistat de les idees més importants. Ja veieu que sóc molt de llistes i de llistats. Crec que em serveixen per a ordenar una mica el meu ordre desordenat. Un altre dia parlaré d’això. Però seguim on estàvem i tornem a parlar de les idees que trasmet l’autor, eixes idees a les que podem traure suc i expremer-les, per tal d’analitzar-les una estona i que es queden gravades al nostre cervell, com a lleis fonamentals a la nostra vida. Pense que, a poc a poc, podria anar parlant d’una idea en cada entrada.

He de donar les gràcies a Maria, que em va deixar el llibre, perquè sense eixe detall, encara no l’hauria llegit. També done les gràcies a l’Albert Espinosa, per ser tan bo i tan sincer, tan directe i tan clar, i tan dur i tan sensible, a la vegada, i per escriure un llibre tan bo com és Si tú me dices ven lo dejo todo… pero dime ven. I per últim, done les gràcies a totes les perles i algun diamant que s’han creuat al meu camí alguna vegada. Crec que amb un altre nom, jo ja les reconeixia. A eixes persones especials les reconeixes per l’energia que et transmeten només parlen amb tu, com exactament relata l’Albert. I esperarem amb ganes de descobrir eixes noves perles i diamants, que dia a dia ens trobarem, que de segur faran que la nostra vida siga més intensa i emocionant alhora.

Anuncis
This entry was published on 22 d'Agost de 2012 at 10:42 AM. It’s filed under "bons moments", "la música i els sentits", "la vida és bella", fotos, Macro, música, Sentiments, Valors, vida and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

4 thoughts on “Un gran final … per a un gran llibre

  1. Es nota que el llibre t’ha impressionat. I sí, tens raó, coneixes persones que aniries a la fi del món i amb d’altres no aniries ni al cantó de casa. Enhorabona!

  2. Ayer terminé este libro y me fui corriendo a comentarlo al blog. Ahora, leyendo esto, veo que hemos tenido las mismas sensaciones al leerlo. Hasta incluso las dos hemos terminado con una exclamación para soltar esa emoción que sentíamos. Tú has sido más fina que yo y has dicho “olé”. Lo mío ha sido más un improperio…. jajajajaja En fin, espero que comentemos el libro, pásate por mi blog 🙂

    • Hola Miriam:

      Es que realmente es un libro que, según recuerdo, a mí me encantó. Lo devoré rápidamente. Otra vez veo que coincidimos y espero que lo comentemos. Aunque como no tengo el libro ya, a ver si con tus comentarios refresco un poco la memoria, y recuerdo los elementos importantes del libro.

      Gracias por tu comentario. Un saludo,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: