maisseblog

Els 7 minuts de terror a Mart

Superats els 7 minuts de terror, aquesta matinada ha amartitzat el Curiosity a Mart, el major robot enviat a un altre planeta. Entre d’altres, porta un laboratori construït per científics espanyols, que ja es troba allí per explorar allò que passa a l’altre món.

No vos sembla realment fascinant? A mi sí que m’ho pareix. Em sembla un gran èxit de la ciència que han fet possible molts científics que creien i creuen en un món millor.

Com que en aquest món les notícies i els esdeveniments no són massa emocionants i cada vegada són més desesperants, haurem d’esperar notícies d’un altre món per veure si ens activen a tots una mica les neurones.

Pareix que en aquest món que és la Terra, estem tots massa preocupats per raons materials, per defensar interessos, per seguir variades religions, per si aquestes ens salven. Quan parle de religions voldria incloure a certa classe política, ja que algunes ideologies i accions són més pròpies d’una religió o d’una secta que d’un grup de persones preocupat pel seu món o país.

Seguiré interessada per les notícies d’aquest altre món, que si bé no ens suposarà res material, de moment, ni ens ajudarà a pagar les nostres factures mensuals, almenys ens permetrà somiar desperts i creure en altres coses com la ciència, els somnis, la vida i l’amor, que tanta falta li fan a aquest món.

Que passeu una molt bona setmana, amics!

Anuncis
This entry was published on 6 d'Agost de 2012 at 9:43 AM. It’s filed under "la vida és bella", Bokeh, fotos, música, Paissatges, Sentiments, somni, Valors, vida and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

3 thoughts on “Els 7 minuts de terror a Mart

  1. A partir d’ara, els diccionaris hauran d’incloure amartitzar.

  2. Aterrar en la Terra, amartitzar a Mart.
    🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: