maisseblog

Allò que no et mata… et fa més fort!

La vida és un conjunt de moments bons i moments dolents. Ningú està lliure de patir-ne de bons ni de dolents, cap de nosaltres. M’he adonat que el que hem de fer és saber reconéixer-los i saber reaccionar davant d’ells per tal d’aconseguir el que realment busquem.

La maduresa s’adquireix a força de caure una i una altra vegada i aprendre a posar-se dret. Quan al nostre voltant hi ha agents que ens contaminen o ens fan sentir malament, dins de nosaltres es crea una cuirassa ben forta que fa que mai més tornem a caure entropessant amb la mateixa pedra. Caure’m amb una altra pedra que trobarem després, però mai amb la mateixa. De fet, caminant, mirarem al terra, per veure si n’hi ha més que ens puguen fer caure de nou. Però sempre mirant amb l’objectiu de seguir eixe camí que ens hem proposat recórrer.

Com sempre he pensat que la vida ha de viure’s de forma positiva, intente gaudir el dia a dia amb els bons moments i reforçar-los i remarcar-los amb les coses bones que em trobe pel camí. Com tots, també entropesse, caic, patisc i em torne a alçar, però esta vegada molt més forta que la vegada anterior.

Per això, dedicat a tots aquells que somien en seguir un camí, que entropessen, que cauen, però que es tornen a alçar, he volgut posar esta cançó que diu: “Allò que no et mata, et fa més fort!”.

Que passeu una molt bona setmana, amics!

PD: Gràcies per estar ahí, per les vostres visites i comentaris.

Anuncis
This entry was published on 30 de Juliol de 2012 at 12:13 PM. It’s filed under "bons moments", "la vida és bella", aixecar-se, fotos, música, Sentiments, vida and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

4 thoughts on “Allò que no et mata… et fa més fort!

  1. M’agrada molt el que escrius Mº José i pensé que les pedres que ens trobem per el camí son els que ens farán forts i ens ensenyarán. Besaetes

  2. Jo també ho crec.
    Moltes gràcies, Mila! Besadetes!

  3. Hem de procurar llevar del camí eixes pedres que ens han fet caure, per tal de no tornar a entropessar amb elles. De segur que ixiran unes altres que no podrem evitar, i que ens faran caure de nou, però amb l’experiència, ens costarà cada vegada menys alçar-nos.

    M’ha encantat el teu article. I la cançò li va al pèl. Enhorabona!!

  4. Moltes gràcies, Elena! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: