maisseblog

El nostre estat d’ànim

Per què serà que hi ha dies que ho veiem tot negre i altres que ho veiem tot amb colors primaverals?
M’he adonat que el meu estat d’ànim està en continu canvi, ni que ara estiguera en la meua època d’adolescent….

Crec que són les hormones. No sé si això els passa als hòmens, però les hormones femenines tenen un paper fonamental en l’estat d’ànim de les seues propietàries. Elles són les úniques responsables que de sobte un dia em trobe enfadada amb tots els que em rodejen i que al dia següent estiga enamorada de tot el que m’envolta, fins i tot, del color del cel.

Les hormones no avisen, es presenten com aquell conegut que ve a casa sense avisar, i després, hagueres desitjat no haver obert la porta. Vénen i has de rebre-les com millor pots o saps, ja que si no ho fas, poden jugar-te males passades.

Com a una possible solució, cadascú de nosaltres hauria de tindre preparat un manual de funcionament, per tal de saber l’exacte comportament en cada situació i que qualsevol puguera comprendre-la i interpretar-la. Reconec que això és impossible, però, si cadascú de nosaltres es plantejara almenys conéixer-se a ell mateix, podríem esbrinar més ràpidament què li passa al del costat.

Anuncis
This entry was published on 10 de Mai de 2012 at 7:34 PM. It’s filed under fotos, Macro, Natura, Sentiments and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

One thought on “El nostre estat d’ànim

  1. Toda la razón del mundo…! Tendría que ponerme en la piel de una mujer para saber si a los hombres nos pasa igual… pero que sí que tiene que ver estoy seguro.

    La última frase es genial.

    Un saludo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: